Het was een verademing
Ingrid, Ommen - Ruiter
Paardensport

De dag na de behandeling ging ik nog wel wat zenuwachtig op mijn paard zitten, maar toen ze weer spanning kreeg en verstrakte gaf ik onbewust ineens een kordate beenhulp en ging ik nu ineens rijden ipv verstijven!

De eerste weken na de behandeling was het onzekere/bange gevoel in mijn hoofd voordat ik op het paard ging zitten nog niet weg. Maar zodra ik erop zat eigenlijk wel. De eerste keer wedstrijd was een verademing, ik was niet gespannen, niet bang en het was een totaal andere ervaring! We stonden er versteld van. Nu zo’n 5 wedstrijden verder is dit gevoel gebleven, dus geen toevalstreffer!

Mijn paard heeft soms nog wel haar spanning, maar zo veel minder extreem. Ik trek me er niks meer van aan en rij haar er nu gewoon weer doorheen, waardoor het ook snel weer over is. Ik durf wel te zeggen dat mijn paard nu weer op mij vertrouwt en ik vertrouw haar ook weer. Ik ben ontzettend blij dat ik weer zonder angst op mijn paard zit. Bedankt dat je me geholpen hebt, ik heb je ondertussen al bij veel mensen aangeraden!