Over mij

Als radiopresentatrice kwam ik tijdens een interview voor het eerst in aanraking met hypnose. Mijn nieuwsgierigheid naar dit fenomeen was direct gewekt en niet lang daarna deed ik mijn eerste van vele opleidingen op het gebied van hypnose. Inmiddels ben ik internationaal gediplomeerd hypnotherapeut, docent hypnose en gastdocent op universiteiten en hogescholen. Ik heb geleerd van en gewerkt met de grootste hypnotiseurs ter wereld. Ik ben als eerste en enige Nederlandse hypnotiseur gecertificeerd door het Dave Elman Hypnosis Institute in Amerika. Dave Elman was de ontdekker van directe hypnose: snelle, krachtige technieken die meestal in 1 sessie een probleem oplossen.

Als dochter van een vader die wild was van sport keek ik als klein meisje al mee met Studio Sport, WK’s, EK’s, NK’s, olympische spelen en andere toernooien en sportevenementen. Het heeft me veel inzicht gegeven in alle takken van sport. Ik heb gezwommen, geschaatst, gefietst, geturnd, gebadmintond, gedanst, getennist, gefitnest, hardgelopen en paard gereden. Dit laatste doe ik nog steeds.

Hoewel ik in mijn carrière heel veel klachten, lichamelijke en geestelijke, met veel plezier heb opgelost, ben ik me gaan specialiseren in sporthypnose. De kick, het plezier en de voldoening die ik voelde toen een bekende sportman een belangrijke wedstrijd won na een sessie met mij, was ongekend. Het maximale uit recreatie-, wedstrijd- en topsporters halen, ze te zien winnen en overwinnen, is het leukste dat er is. Of het nu een talentvol kind is of een volwassene. Daarbij focus ik me op de wensen van de client en vertaal dit naar de meest effectieve sessie. Ik verdiep me in de client, de eerdere prestaties, de wedstrijd en de tegenstander(s) en maak de sessie persoonlijk en op maat.  Dit doe ik middels directe hypnose en/of performance coaching.

CV Brenda

Opleidingen

Consulting Hypnotherapist/Trainer – Dave Elman Hypnosis Institute

Sportpsycholoog

Mental Coach

OMNI Hypnotherapeut

HypnoseCoach

Sociaal Psycholoog

Kindercoach

Kinderpsycholoog

NLP Master Practitioner

Specialisatietrainingen

Sporthypnose

Medische hypnose

Kinderhypnose