Over de sessies

Er is een verklaring voor

HOE een probleem ONTSTAAT

Je wil iets veranderen. Of het nu een belemmering is die je opgelost wilt hebben, je technieken verfijnen of je prestaties verbeteren. Of je nu van ‘niet zo goed’ naar ‘beter’ wil, of van ‘goed’ naar ‘fantastisch!’, met sporthypnose haal je het maximale uit jezelf, zodat je hoe dan ook een winnaar wordt. 

Het maakt daarbij niet uit of je een recreatiesporter bent, een wedstrijdsporter of een topsporter. In het gesprek voorafgaand aan de sessie gaan we kijken wat de oorzaak is van je probleem, waar je belemmerende overtuiging ontstaan is en welke overtuiging dit is. Ik wil weten wat je brein aan het doen is en waarom. 

Vervolgens gaan we inventariseren wat je valkuilen zijn en vooral: wat zijn je wensen, wat moet er gaan gebeuren vanaf nu, hoe wil je je voelen? Je krijgt goed uitgelegd hoe hypnose werkt – wat gebeurt er nu precies in dat brein, hoe kan het dat het werkt? –  je wordt voorbereid op de sessie en daarna gaan we aan het werk. Een afspraak duurt ongeveer anderhalf uur.

Je sessie op maat

Als ik met je aan het werk ga, dan verdiep ik me in wie je bent, je eerdere prestaties, eventuele wedstrijden en tegenstander(s) en maak de sessie persoonlijk en op maat. Ik vertaal dan alle input naar de meest effectieve sessie, zodat je bereikt wat je wil bereiken..

Meer informatie?

Er zijn twee verschillende sessies: voor recreatiesporters en voor wedstrijdsporters/topsporters. Wil je een afspraak met mij maken, of meer informatie over een sessie, neem dan contact met mij op.

Tarieven

Recreatiesporters

€250,00

Wedstrijd- / topsporters

€175,00

Tarief sessie op locatie

Op aanvraag

Geen sporter, wel hypnose?

Ga naar onze website voor klinische hypnose